Roosje

17/07/2014:

Roosje was sinds enkele dagen ziek. Het was niet direct duidelijk wat ze mankeerde maar de vrees voor nierproblemen was groot. Sinds vanmorgen was duidelijk dat de medicatie niet aansloeg. Toediening van vocht gaf totaal geen verbetering. De dierenarts constateerde een groot gezwel in de nabijheid van de nieren dat fataal werd voor dit lieve oudje. 

Om haar te behoeden van erger leed werd ze in alle rust ingeslapen. We hebben Roosje gedurende drie maanden mogen kennen en verzorgen. Het was geen simpele dame: ze wist precies wat ze wilde met haar beefstukreepjes… We zullen haar niet snel vergeten!

Helaas heeft ze geen eigen knusse thuis meer gekend na het overlijden van haar vrouwtje maar we hopen alleszins dat ze toch nog wat genoten heeft.

====================================

Roosjes’ vrouwtje was gestorven en zo kwam het lieve kattinnetje op straat te staan.  Ze is weliswaar goed verwend geweest want ze weet maar al te goed wat ze wil: rundsstoofvlees in kleine stukjes gesneden! Geen brokken of troep uit blikken of zakjes dus…

Maar ze is het waard! Ze is erg lief maar door de plotse veranderingen is de sukkel het noorden wat kwijt gespeeld. Het zou dan ook mooi zijn als ze snel een liefdevolle thuis mag treffen waar ze weer zo goed verwend kan worden.

Roosje had een mondinfectie die behandeld werd met succes.