Rusty

Rusty mocht vandaag verhuizen met ander poesje. Samen komen ze terecht bij dierenvrienden die hen in hun gezin met liefde zullen omringen.

==================================

Rusty is een gesteriliseerd ros kattinnetje, geboren ca 03/2012. Ze werd oorspronkelijk afgestaan omdat een jonge pup zijn intrede had gedaan in Rusty’s appartement die haar rust niet waardeerde. Hij was te ontstuimig voor het zachtaardige poesje dat eerder vriend was van een oudere, rustige hond.

Rusty is zeer sociaal naar mensen toe maar is op haar rust gesteld. Ze kan dus goed overweg met rustige honden maar houdt niet van speelse pups die haar achterna zitten.

Rusty werd in april opgenomen in een liefdevol gezin met een blind poesje. Waar eerst wat twijfel was of het blinde poesje Rusty’s gezelschap op prijs zou stellen, is net zij de schrik van Rusty geworden.  Rusty wordt door haar achterna gezeten en verdedigt zich niet. Haar soortgenootje wil alleen maar spelen en vindt het reuze dat Rusty van haar wegloopt maar voor haar is het dus pure stress.

We hopen dan ook dat Rusty snel een rustige thuis mag krijgen want dat heeft ze nu echt wel nodig!