Sam & Scott

Sam & Scott hebben kennis gemaakt met hun nieuwe gezinnetje waar ze heel gauw naartoe verhuizen. Iedereen in blijde verwachting!

================================================

Sam & Scott zijn twee broertjes, geboren ca 15/8/2021. Twee lieverds die binnenkort klaar zijn om de grote stap te zetten naar hun eigen thuisje.

Dit is wat hun pleeggezin over hen vertelt:

Sam (wit) is een dappere en vrolijke jongen met een ondeugend snoetje. Hij houdt van avontuur en is de eerste om een nieuwe ruimte te verkennen. En niet verder vertellen hoor, maar deze stoere jongeman houdt ook van knuffelen.

Scott (grijs) is een zachte en lieve knuffelbeer. Die grote kijkers laten geen enkel hartje onbekeerd. Hij is wat meer verlegen en terughoudend bij bezoek of onverwachte geluiden, maar in zijn rustige thuis leeft hij helemaal op en komt hij graag knuffelen en op de schoot liggen.

Dit speelse duo zal veel plezier in huis brengen. Een knuffelmarathon, een wedstrijd 15m spurt of om ter hoogste in het wasrek klimmen, ze kunnen het allemaal!

 

Interesse om twee kittens te adopteren? Lees dan zeker eerste “hoe adopteren” op onze website en mail ons jouw leef-/woonsituatie alsook je verwachtingen.