Shanty

Schitterend nieuws!!! Shanty kreeg een warme thuis bij grote dierenvrienden die haar onvoorwaardelijk uitkozen. Ze heeft dan wel even geduld moeten oefenen, ze kon zich geen betere thuis toewensen.

============================

Shanty snakt erg naar aandacht en voelt zich niet gelukkig in de groep. Daarom zoeken we voor haar dringend een blijvende thuis of een pleeggezin waar ze welkom is tot een adoptiegezin zich over haar wil ontfermen.

Shanty is een gesteriliseerde kattin, geboren in juni 2007. Super lieve en aanhankelijke poes die dolgraag aandacht krijgt en geeft. Shanty kwam geconstipeerd toe. Op RX is duidelijk te zien dat er een opening zit tussen twee wervels alsof ze ooit een ruk aan haar staart heeft gekregen. 

Dankzij behandeling met acupunctuur heeft ze er geen last meer van. Uiteraard moet haar toestand blijvend opgevolgd worden en is het mogelijk dat ze ooit nog terug een behandeling zal moeten krijgen.

Deze langharige lieverd zoekt echt mensen op in de hoop dat ze aandacht krijgt. Het liefst heeft ze geen soortelijke concurrentie. Met honden heeft ze geen enkel probleem.

Shanty is geen poes om op een appartement te leven want ze gaat graag buiten maar menselijke aandacht blijft prioriteit.