Sinba

8/11/2014:

De wonderen zijn gelukkig de wereld nog niet uit! Een grote dierenvriend koos er bewust voor om Simba te adopteren. Hij heeft er het gezelschap van een ander seniorhondje en twee poezen. Een dag na zijn vertrek met zijn nieuwe baasje kregen we al het positieve nieuws dat het gezinnetje erg gelukig was samen en dat Simba al goed ingeburgerd was.

Nu maar duimen dat Tiboo en Gyzma ook zoveel geluk mogen hebben om zo’n schitterende kans te krijgen!

=========================================

Simba werd afgestaan wegens verhuis van zijn baasje naar een tehuis. Zijn lotgenoot, een Yorck van 11 jaar had meer geluk; die kreeg nog een liefdevolle thuis aangeboden.

Simba echter kon blijkbaar alleen op onze empathie rekenen: dit superlieve gecastreerde reutje van 12 jaar is blind én slechthorend. Zijn heupjes zijn geteisterd door artrose maar dat belet hem nochtans niet om vrolijk kwispelend rond te lopen. Verder is er helemaal niets mis met hem.

Bij aankomst is hij direct verzorgd door de kapster “Inge & Patrasch” en daar heeft hij van genoten. Met soortgenoten of poezen heeft hij totaal geen probleem. Hij heeft immers jaren samen geleefd met een hondje alsook een poes die eveneens werd afgestaan maar die we voorlopig niet kunnen fotograferen omdat ze zo bang is. Hij loopt hier tussen de bende spinners zonder enig probleem.

Is het naïef van ons te hopen dat dit brave oudje dat graag zijn oude dag zou doorbrengen omringd door knuffelgrage mensen die hem verwennen met veel aandacht, nog een thuis mag vinden bij een grote dierenvriend? We duimen samen met Simba op een klein wonder…