Sisi en Silke

Sisi en Silke zijn moeder en dochter. Sisi is geboren in 2014 en Silke in 2017. Helaas overleed hun geliefde verzorgster zodat ze nu op zoek moeten naar een nieuwe plek waar ze geborgenheid vinden.

Dit duo is ongelooflijk lief en braaf maar tegelijkertijd ook angstig.  Ze werden gered van straat en vooral mama Sisi is angstig gebleven voor mensen. Toch genieten ze beide enorm van aandacht. We hoopten dat ze kans zouden maken op een eigen thuis maar helaas kwamen er geen reacties voor hen. Omdat ze er erg triest bijzaten, besloten we hen de kans te geven om vrij rond te lopen in de groep en introduceerden we hen in de woning. Hoewel ze steeds binnen hadden geleefd bij hun verzorgster wist de mama al de eerste nacht de weg naar buiten te vinden door de kattenluiken. Silke deed er een weekje over maar vond uiteindelijk zo haar weg terug naar haar mama.

Dat betekent dat Sisi en Silke ondertussen vrij rondlopen op het omsloten terrein en zich zo hebben herdoopt als “vaste bewoners” van Het dierenthuisje. Helaas konden we nog niet veel foto’s van hen maken doordat ze zich steeds schuil houden als we in de buurt komen. Deze foto’s dateren nog van het prille begin, toen ze pas toegekomen waren en dus nog samen in een unit waren ondergebracht. Gelukkig zijn ze ondertussen gelukkig met hun vrijheid.

Hopelijk mogen zij op steun rekenen van een meter/peter. Het zijn nog jonge poezen die dus heel wat jaartjes onder onze vleugels zullen vertoeven.