Sissi

Sissi kreeg een geweldige thuis met zowel een terras als een balkon én ze is terecht gekomen bij twee dierenvrienden die popelden om haar te verwennen. Zowel voor de poes als haar eerdere verzorger is dat een mooi geschenk.

=============================================

Sissi is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 06/2009.  Ze werd afgestaan met veel pijn in het hart van haar verzorgster die haar sinds kitten had verzorgd maar nu moet verhuizen naar een gesloten instelling waar haar poes niet welkom is.

De jonge senior is uiteraard onder de indruk maar toch houdt ze zich sterk. Ze laat zich gewillig aaien en is dan ook al nieuwsgierig. De rest komt vanzelf zodra ze terug een eigen huiselijke omgeving krijgt.

Sissi leefde op een appartement maar haar vrouwtje drukte erop dat ze heel erg genoot van het balkon dus dat is een uiterst minimum. Ze zal het zeker niet erg vinden als ze wat meer ruimte zou krijgen zoals een terras of tuintje want ze blijkt te houden van een zonnebad. Deze poes kan perfect zonder soortgenoten leven en kan dus als enige poes geadopteerd worden maar uiteraard is dan menselijke aandacht wel heel belangrijk.