Suki

Suki is een gecastreerd katertje, geboren ca april 2020.  Hij werd van straat geplukt toen hij nog niet volwassen was. Hij was er toen erg aan toe en kreeg daarom van zijn verzorgers de naam “Sukkeltje”. Hij kreeg toen de beste verzorging en veel liefde maar helaas waren de andere huiskatten het niet eens met zijn plotse intrede. Suki werd volledig onderzocht inclusief bloednames om zeker te zijn dat hij geen ondermijnende problemen had maar alles was in orde. Het enige wat hij heeft overgehouden van zijn trieste jeugdmaanden is een scheef kopje.

Zijn redders hebben het maar liefst zo’n twee jaar geprobeerd om hem toch te houden maar helaas moest Suki al te vaak apart in een kamer blijven omdat de anderen hem niet tollereerden. Dat maakte zowel Suki als zijn verzorgers triest dus besloten ze om hem uiteindelijk de kans te geven op het leven dat hij echt verdient.

Suki is de liefheid zelf: hij is ieders vriend, gaat op zijn ruggetje liggen om zijn buikje te laten aaien, kroelt rond de benen,…  Hij is ook heel sociaal met soortgenoten. Natuurlijk is hij speels dus is hij niet de ideale huisgenoot voor een seniorpoes die op rust gesteld is. Met kinderen is hij helemaal super en ook honden vindt hij leuk. Natuurlijk moeten honden hem wel in zijn waarde laten en hem niet achterna zitten. Een tuin heeft hij vast en zeker nodig.