Sushi

Hoera!!! Sushi zal dan toch nog een eigen plekje krijgen zonder dat ze eerst in de opvang terecht moet komen.
Gelukkig wilde haar huidige verzorger nog even geduld aan de dag leggen en dat wordt nu beloond. Morgen, dinsdag, gaat de kandidaat adoptant kennis met haar maken maar ze is al overtuigd dat ze Sushi gelukkig wil maken! We gaan er dus vanuit dat ze morgenavond op haar nieuwe plek zal zitten.
Dank aan iedereen die het bericht deelde voor Sushi!
=================================================
Deel aub dit bericht voor Sushi!

Heeft ├ęcht niemand een plekje voor Sushi!? Het is de hoogste tijd! Ze moet een thuis hebben voor 23/6!

Sushi is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren op 16 april 2012. Helaas moet ze een nieuwe thuis vinden wegens echtscheiding en verhuis van haar huidige personeel.

Omdat ze niet gesteld is op gezelschap van andere poezen en honden hopen we dat ze rechtstreeks een thuis mag vinden. Het zou voor haar een groot probleem worden om hier in de opvang haar weg te vinden. Sinds jonge leeftijd had Sushi last van epilepsie aanvallen. Dankzij medicatie is dat nu onder controle maar dit is een reden te meer om voor haar een rustige omgeving te zoeken waar niet teveel triggers zijn.

Haar eigenaar vertelt dat ze snel aandacht komt vragen als er bezoek komt. Angstig is ze dus niet van mensen maar eens buiten is ze voorzichtig en heeft ze wantrouwen. Dat is een veilige houding! Ze leeft dan ook vooral binnen en gaat eens een enkele keer buiten maar nooit voor lang.

Als Sushi aandacht krijgt, zou ze dus ook wel kunnen aarden als binnenpoes.

Wil je meer weten over Sushi en haar eventueel die verdiende goede thuis geven, dan kan je ons mailen: info@hetdierenthuisje.be

We brengen je dan graag in contact met de huidige verzorger.