Tess

Tess vond een liefdevol onderkomen zonder stress om eerst in de opvang terecht te komen. Weer een mooi resultaat van onze hulp via rechtstreekse plaatsing.

===================================

Tess is een gesteriliseerde kattin, geboren 10/2011. Ze werd vorig jaar in maart geadopteerd door de huidige verzorgster in het asiel van Lommel dat zijn activiteiten heeft gestopt. Helaas was het toch niet zo’n geschikte match want Tess heeft enorme angst van de twee kleine kindjes in het gezin. Zodra deze naar bed zijn dan komt ze onder het bed uit en komt ze flodderen in de zetel. Met andere woorden, Tess heeft enorme stress van de kinderen en dat speelt erg in het nadeel van haar gezondheid want de lieverd heeft een lichte hartruis. Voorlopig heeft ze hiervoor geen medicatie nodig maar het moet natuurlijk in het oog gehouden worden. Momenteel leeft ze binnen maar er is weinig geweten over haar afkomst. Het zou best kunnen dat ze buiten goed weet te appreciëren maar het lijkt geen noodzaak.  Wel voornaam is dus dat ze in een rustig gezin terecht komt.

Wie kennis wil maken met Tess kan ons bellen. We brengen je dan graag in contact met de huidige verzorger voor verdere afspraken.