Tibo

Tibo is een gecastreerde kater van 17 jaar en nog in de volle fleur van zijn leven. Hij heeft sinds jong poesje in een kinderopvangcentrum geleefd waar hij kameraad was van kinderen tussen 3 en 18 jaar. Tibo is dan ook super sociaal en een echte mensenvriend.

Nu de senior ’s nachts liever binnen verbleef, kon hij niet langer blijven. Een kattenbak of kattenluik behoorden niet tot de mogelijkheden, aldus de verantwoordelijke. Natuurlijk loopt Tibo verloren bij ons. We doen ons best om hem zo goed mogelijk op te vangen maar hij moet hier alles delen met vele soortgenoten wat hij niet gewend is én natuurlijk hebben wij zoveel handen en tijd niet om constant met hem bezig te zijn.

We zoeken dan ook zo snel mogelijk een liefdevolle thuis waar hij verder vertroeteld wordt. Tibo ging na één dag al vlotjes door de kattenluiken binnen en buiten. Hij hoort niet goed meer wat maakt dat hij luider mauwt als hij iemand zoekt. Het is duidelijk dat hij niet graag alleen is.

We zijn bereid om Tibo eerst in pleegouderschap te plaatsen zodat hij alleszins al een geschikte plek heeft in afwachting op zijn definitieve thuis.