Tiger

Tiger kreeg een liefdevolle thuis. Dezelfde avond kregen we alvast een geruststellend bericht dat hij al nieuwsgierig rondneusde in zijn nieuwe omgeving.

=========================================

Tiger is een gecastreerde kater, geboren op 15/06/2014. Hij is een grote lieverd die met veel pijn in het hart door zijn vrouwtje werd afgestaan na zes jaar. Ze haalde Tiger samen met zijn broer zes jaar geleden in huis waar ze een binnenleven zouden leiden op een appartement. Enige tijd ging het goed maar de laatste jaren werd de situatie steeds ernstiger: Tiger maakte zijn vrouwtje duidelijk dat hij gefrustreerd werd van het appartementsleven en dat hij zijn grenzen wilde verleggen.

Zowat alles heeft ze geprobeerd om hem gelukkig te maken maar niets mocht baten. De grote sukkelaar in het verhaal was zijn zwakkere broer die door hem zodanig toegetakeld werd dat zijn vrouwtje geen andere uitweg meer zag. Ze trachtte zelfs een andere thuis voor haar te vinden waar Tiger buiten zou kunnen maar dat was helaas dan weer niet haalbaar. Terecht nam ze, weliswaar met lood in de schoenen, contact met de vraag of we voor Tiger de allerbeste thuis willen zoeken. Wetende hoe moeilijk het dit voor haar is beloofden we dat graag. Na twee dagen was Tiger helemaal open gebloeid en hij is nu klaar om die ideale thuis te krijgen.

Naar mensen toe is Tiger een enorme schat die een hele liefdevolle thuis heeft gekend wat heel voelbaar is. Hij kan ook perfect met soortgenoten om maar hij heeft dus buitenloop nodig. Niet eens zoveel hoor, maar het idee dat hij opgesloten zit tussen vier muren maakt hem gek. Anderzijds kan Tiger ook perfect als enige poes leven, als hij maar veel liefde van mensen krijgt.