Tiggy

Tiggy had even nog het geluk om in een warm gezin opgevangen te worden maar helaas heeft hun geluk niet lang geduurd. Tiggy kwam helemaal tot rust en helaas werd hij kort daarop ernstig ziek. De niertjes begaven het en er was geen weg meer naast. De enige manier om deze lieverd nog te helpen was hem uit zijn lijden te verlossen. Gelukkig heeft hij toch nog even van die warmte mogen genieten na de enorme mentale slag die hij gekregen had toen hij werd afgestaan en zijn geliefde vrouwtje moest missen.

================================================================

Het was kantje boordje voor Tiggy toen hij plots een inzinking kreeg. Eerst werd gedacht aan de nieren die sowieso ondersteuning nodig hadden maar toen bleek dat een virale infectie op de luchtwegen mee aan de basis lag van zijn problemen. Met veel inspanning hebben we deze senior erdoor gekregen en daar is hij ons heel dankbaar voor.

Voordien had Tiggy totaal geen band met ons en wilde hij zelfs liever niets van ons weten wat resulteerde in zich wegsteken onder de struiken wat hem bijna fataal werd. Ondertussen lijkt hij te beseffen wat we voor hem deden en eindelijk is hij nu open gebloeid. We leren een heel andere Tiggy kennen; één die mauwend afkomt voor aandacht, naast ons aan tafel komt zitten om wat lekkers te krijgen en die ons begeleid als we over  het terrein lopen.

Natuurlijk blijft hij een senior en het is altijd afwachten wat de toekomst zal brengen maar momenteel is hij helemaal terug actief en toch ook wel tevreden. Enkel de vele soortgenoten rondom hem hekelen hem van tijd tot tijd.  Het ideale zou dus toch zijn dat deze lieverd nog een eigen thuis krijgt waar hij als enige of slechts enkele soortgenoten het huis moet delen. Medische info delen we graag met de mensen die eventueel interesse hebben om Tiggy te helpen.

Omdat hij toch graag een stapje buiten zet, is een tuin aangewezen, al hoeft die niet groot te zijn.

================================================

Tiggy is een senior, geboren in Juli 2005. Helaas verhuisden zijn bejaarde verzorgers naar een tehuis waar hij niet welkom was. Tiggy is een schat van een poes die treurt. Hij zou er enorm van genieten als hij terug een eigen liefdevolle thuis zou krijgen waar hij zijn oude dag in alle rust en zonder zorgen kan doorbrengen. Tiggy was al die jaren gewend om ook buiten te gaan dus helaas is een appartementsleven geen optie voor hem.

Tiggy kan met soortgenoten samen leven als ze niet dominant zijn.