Tinka

Tinka heeft het geluk om haar leventje voortaan verder te mogen zetten in een liefdevol gezinnetje dat haar zal omringen voor de grootste zorgen.

=======================================

Update 23/02:

Vandaag is Tinka door de oogspecialiste onderzocht én het goede nieuws is dat er niet moest geopereerd worden! Gelukkig gingen we toch even te rade bij een specialist inzake oogjes want zo hebben we deze lieverd een operatie kunnen besparen.

Er zat geen infectie op, noch druk. De kans is zelfs groot dat ze ermee geboren is. De oogleden sluiten immers volledig over de oogbol en dat betekent dat ze er al van jongs af aan mee moet lopen. Daardoor droogt dat bolle oogje ook niet uit zodat het dus ook geen pijn doet.

Eind goed al goed! Dat betekent dat Tinka gezond is bevonden en dat ze dus een eigen thuis kan krijgen. Wie wil dit lieve kattinnetje een thuis bieden? Ze is super makkelijk, past zich direct aan en is enorm lief en zachtaardig. Zowel honden als katten zijn haar vrienden… een voorbeeldpoesje!

=======================================

Tinka is een tijdelijke  “vaste bewoner”.  Ze maakte deel uit van een groep van een tiental poezen die buiten leefde bij een dame die inmiddels werd opgenomen in het ziekenhuis.  Dit poesje kwam bij ons terecht omdat het een blind oogje heeft. Het linker oog staat erg bol en is sowieso verloren. Dat zal eerstdaags geopereerd worden door de oogspecialiste.

Tinka is nog een jong poesje van ca 1,5 jaar. Na die ingreep zal ze ook nog gesterilisserd worden. Zodra dat allemaal gebeurd is, hopen we dat ze een eigen thuis mag vinden wat zeker moet lukken met zo’n lief en aanhankelijk karakter.

Wie Tinka in tussentijd wil steunen door haar meter of peter te worden, is van harte welkom! Tinka kan zeker wat financiële steun gebruiken.