Tobo

Tobo verhuist tussen Kerst en Nieuwjaar naar zijn nieuwe stekje waar hij met veel geduld en liefde zal omringd worden. Het is weer gelukt dankzij de hulp van vele mensen die het bericht deelden om Tobo te vrijwaren van de stress om eerst in een opvang terecht te komen. Dank namens Tobo !!!

========================================

Tobo is een gecastreerde kater, geboren ca 09/2003. Zijn baasje was gestorven en hij werd doorgegeven aan een oudere dame die hem nu helaas ook niet meer kan verzorgen.

Het trieste is dat Tobo eenkennig is en dus veel tijd nodig heeft om zijn nieuwe verzorgers te vertrouwen. Ook nu weer moet hij dus een nieuw leven beginnen. Hij heeft aldus nood aan een plek waar hij begrepen wordt en hem tijd wordt gegund om vertrouwen te krijgen. Hij is nooit buiten geweest en kan zodoende perfect binnen leven.  Wie meer informatie wenst, kan ons mailen. We geven dan graag de contactgegevens door van de huidige verzorgster. Medisch is Tobo nog in hele goede conditie.

Begin December moet de dame in opname dus we hebben nog twee weken de tijd om een oplossing voor hem te zoeken. Help hem aub mee een nieuwe thuis te zoeken door dit bericht te delen. Voor Tobo zou het dramatisch zijn als hij hier in opvang moet komen.