Tomm

Enige tijd geleden werd Tom ernstig ziek maar dankzij weliswaar zware medicatie geraakte hij er terug bovenop. Niettegenstaande dat hij al een tijd zonder medicatie was en zich ogenschijnlijk terug goed voelde wat hij ons toonde door veel aandacht te vragen en te geven, herviel hij en takelde hij op erg korte tijd af.  Omdat Tommeke veel vocht verloor, stelde de dierenarts voor om hem in observatie te nemen en hem een infuus te geven. Bloeduitslag gaf echter aan dat de lieverd bloedarmoede had waardoor gans zijn immuniteit ondermijnd werd.

Tot ons groot verdriet hebben we Tommeke moeten laten inslapen want deze strijd was niet meer eerlijk, noch dierwaardig. De dappere senior heeft toch nog een tiental maanden genoten van de aandacht en liefde die hij hier kreeg maar die hij op zijn vorige adres lange tijd heeft moeten missen.

Zijn lotgenoot Pitoe, die twee jaar ouder is, geniet nu nog verder zonder hem.

================================== 

Tom & Pitoe hebben heel wat maanden rechtstreeks ter adoptie gestaan in de hoop dat de twee sukkels zo snel mogelijk een liefdevolle thuis mochten krijgen. Dat geluk hadden ze spijtig genoeg niet en na een zoveelste dringende opname van hun baasje besloten we de lotgenoten te verlossen uit de trieste situatie waarin ze reeds geruime tijd gevangen zaten.

Hun baasje zag het leven al langere tijd niet meer zitten en daar moesten deze twee lieverds de gevolgen van dragen. Vroeger woonden ze in een bosrijke omgeving maar na een echtscheiding zijn ze in het centrum van Antwerpen beland in een duplex met een klein balkon.

Zowel Tom als Pitoe zijn twee gecastreerde katers rond 12 jaar.  Deze schatten verdienen zeker nog een liefdevolle thuis, zij het dan dat ze niet meer van de jongste zijn.  Het zijn erg makkelijke dieren die enorm graag aandacht krijgen. Ze hebben heel wat in te halen! Grote knuffelaars die ondertussen terug genieten van een wandeling in het zonnetje.