Truffel

Truffel heeft haar liefdevolle plekje gevonden!! Ze zal er alle tijd krijgen om terug tot rust te komen zodat ze opnieuw zal kunnen genieten van haar leventje.

====================================

Truffel is een gecastreerde kater, geboren ca 08/2014. Helaas werd Truffel in zijn vorige gezin verkeerd begrepen. Hij sprong op schoot en dat was voor één van de kinderen angstaanjagend. De reactie van het kind deed de poes dan weer schrikken waardoor Truffel reageerde met een pootslag. Uiteindelijk moest Truffel de slaapkamer in als de kinderen in de woonkamer zaten.
Het is dan ook logisch dat Truffel onzeker is geworden naar vreemde mensen toe. Hij weet niet meer zo goed wat hij als reactie mag verwachten. Nu hij een kleine week bij ons is, heeft hij al veel meer vertrouwen en komt hij tot rust. Hij heeft echter nood aan een geborgen thuis waar hij wel op schoot mag zonder een paniekreactie te moeten verwachten. Voor hem zoeken we een rustige thuis zonder jonge kinderen.
Waar hij eerst woonde kon hij niet buiten maar we verstonden uit de uitleg van de eigenaar dat hij het af en toe buiten gaan mogelijk toch wel mist.