Twee zwervertjes

Deze diertjes hadden het geluk te mogen verhuizen naar mensen die ruimte hadden en die hen een veilig plekje wilden schenken.

============================

Deze twee gesteriliseerde zwervertjes (vermoedelijk broer en zus)  zijn wederom het slachtoffer van onverdraagzame buren. Ze werden reeds vijf jaar verzorgd door een dame uit het appartementsgebouw waar ze op zekere dag kwamen aanlopen. Telkens hun verzorgster thuis komt staan ze haar op te wachten. Gelukkig werden ze al die tijd goed verzorgd maar nu hebben ze het grote ongeluk dat hun enige steun en toeverlaat gaat verhuizen en de buitenpoesjes niet mee kunnen. Eerst dacht de dame dat iemand anders haar taak wel zou overnemen maar onverdraagzaam en ego├»stisch als haar buren zijn, wil niemand voor de sukkeltjes zorgen.

We hebben nog slechts twee weken (tot 28/07/’13) om een oplossing te vinden. Zoniet worden ze daar aan hun lot overgelaten met alle gevolgen vandien. Dit zijn geen dieren die in een asiel terecht kunnen omdat ze geen huiselijk leven gewend zijn. Ze zouden een plek moeten vinden bij mensen die een tuinhuis, stalling of wat dan ook ter beschikking willen stellen zodat ze kunnen schuilen en natuurlijk moeten ze ook eten krijgen.

De huidige verzorgster vertelt dat ze veel vriendschap van hen krijgt want haar hebben ze leren vertrouwen. Wie neemt haar taak over en bezorgt deze poesjes een nieuwe thuis waar ze onbezorgd hun leventje kunnen verder zetten?