Twix & Nala

Eindelijk heeft dit duo ook hun verdiende thuis gekregen! Ze komen terecht bij grote dierenvrienden die hen alle tijd en vrijheid zullen gunnen die ze nodig hebben.  We zijn echt gelukkig dat ze deze mensen hebben mogen treffen en wensen hen samen heel veel geluk.

================================================

Twix en Nala zijn broer en zus, geboren in juli ’21.  Beiden hebben ze een tijdje doorgebracht bij een pleeggezin maar helaas bleek dat ze liever niet teveel contact hebben met handen. Je kan ze aaien maar ontspannen doen ze zich niet.

Dan zoeken we een geschiktere plek voor hen want in een gezin leven waar verwacht wordt dat ze aaibaar zijn, is geen goede optie voor dit duo. De ideale plek voor Twix en Nala is een omgeving waar alles mag en niks moet: wie heeft ruimte in de tuin? Een stalling, tuinhuis, veranda,…  Natuurlijk zijn ze gewend om verzorging te krijgen: eten en drinken, warme mandjes enz. maar wat zouden ze gelukkiger zijn met wat vrijheid zodat ze van op afstand kunnen genieten van de voordelen van mensen. Mogelijk geven ze na enige tijd wel hun vertrouwen hoor maar het mag niet de eerste verwachting zijn.