Vlammetje

Vlammetje verhuisde naar een warme thuis waar haar het gezelschap wachtte van een soortgenoot die haar gezelletje verloren had.

=========================================

Vlammetje is een gesteriliseerde kattin, geboren in 06/2012. Ze maakt deel uit van een grote groep poezen die toekwam nadat hun verzorgster op leeftijd opgenomen is in het ziekenhuis door een gecompliceerde beenbreuk. In totaal verzorgde de vrouw zo’n 35 poezen. Momenteel is de eerste groep van negen gearriveerd. Vermoedelijk volgen er nog zo’n 12tal. Ze werden allemaal binnen in huis gehouden zonder mogelijkheid om buiten te gaan. We vrezen echter dat er een aantal poezen gedwongen werden tot een binnenleven terwijl ze veel liever ook buiten zouden gaan. We zijn dus voorzichtig om te zeggen dat ze binnen kunnen leven.
We kregen gelukkig aardig wat informatie via de dochter die de poezen ook goed gekend heeft. Zo weten we welke poezen best bij elkaar geplaatst worden zonder dat ze weken in de opvang moeten verblijven voordat ze geadopteerd kunnen worden.

Vlammetje is mogelijk verwant met Poema gezien ze beiden als kittens zijn toegekomen op dezelfde dag in Augustus 2012. Ze was bij haar verzorgster geen knuffelpoes maar ook niet angstig. Ook voor haar telt hetzelfde: in een rustig gezin waar ze in een normale huiselijke situatie kunnen leven, verwachten we dat ze snel zal openbloeien. Wie geeft haar die kans, eventueel met één van haar lotgenootjes?