Wiki

29/04/2018:

Wiki was sinds enkele weken veel aanhankelijker geworden. De laatste week liet ze zich graag aaien en genoot ze met volle teugen. Verder was er niets te merken: ze bleef goed eten en drinken. Wiki was ongetwijfeld ook het resultaat van incest wat haar sowieso geen heel sterke gezondheid bezorgde. 

Helaas zagen we enkele dagen geleden een plotse kering in haar eetgedrag. Behalve een beetje vocht uit haar neusje konden we geen ziektesymptomen opmerken. Toen de dierenarts haar grondiger onderzocht, bleek ze aanwassen te voelen in de buik. Bij nader onderzoek bleken het tumoren te zijn. Wiki heeft dankzij pijnstillers nog enkele dagen kunnen genieten van uitgebreide knuffelbeurten. Dit was het enige wat we voor haar nog konden doen.

Vanmorgen viel ze in een diepe slaap in de zetel waar ze de laatste dagen zo genoten heeft.

==================== 

02/2018: Wiki is stilaan vertrouwen aan het krijgen en is sinds de koudere wintermaanden verhuisd naar de Snoezel. Ze heeft door dat ze daar als eerste eten krijgen en staat dan ook op de eerste rij. Wie weet kunnen we haar binnenkort aaien!

====================

Wiki is één van de lotgenootjes van het groepje van “Poes”. Zij is één van de bange poesjes uit die groep van veertien sukkeltjes die op 8 mei 2017 toekwamen en ook zij had direct medische verzorging nodig. Gelukkig sloeg de medicatie snel aan. Eens we haar in de groep lieten, verdween ze als het ware en nam ze compleet afstand van ons.