Witje

Dit is werkelijk fantastisch nieuws! Witje kreeg nog een eigen knusse thuis dankzij een grote dierenvriend┬ádie naast haar twee jongere poezen nog een oudje wilde helpen. Het eerste bericht van het nieuwe thuisfront was al hartverwarmend: Witje voelde zich direct thuis en liep al rond op verkenning. Door haar rustige voorkomen maakten de twee andere soortgenootjes er geen punt van en werd ze snel geaccepteerd. Kregen maar meerdere oudjes nog zo’n schitterende kans op een liefdevolle oude dag!

=================================================

Witje werd afgestaan op 17 jarige leeftijd wegens verhuis van haar baasje naar een tehuis. Beiden hadden het er erg moeilijk mee maar Witje is ondanks haar leeftijd nog erg kranig en een dame van de wereld. Ze mag dan wel wat last hebben van obesitas, ze is super lief, houdt van aandacht en maakt zich niet echt druk in de soortgenoten rondom haar.

Het mooiste zou zijn als Witje nog een knusse thuis mag krijgen waar ze van haar oude dag mag genieten. Dat verdient ze echt! Haar gezondheid is verder nog prima en ze is gesteriliseerd. Ze kan eventueel binnen leven.