Woko & Wibo

Woko en Wibo zijn twee bloedbroeders: onafscheidelijk!

Beiden, gecastreerde katers geboren in 06/2012, troffen we aan op een plek waar we 14 volwassen poezen en 5 kittens moesten ophalen. De dieren waren stuk voor stuk onderkomen, niet gecastreerd of gesteriliseerd en zaten onder de parasieten. Door gebrek aan hygiëne en geld was de dierenliefde helaas verkeerd uitgepakt.

Ze kwamen reeds toe in mei 2017 maar ze moesten eerst wennen aan de nieuwe omgeving, nieuwe mensen én ze moesten natuurlijk ook medisch opkrikken. Dat is ondertussen allemaal al een tijdje achter de rug en ondertussen zijn Woko en Wiko lieverds geworden naar de mensen die ze durven te vertrouwen.

Wibo is een aandachtvrager terwijl Woko zich nog altijd achter grote broer schuilt. Eerst dachten we hen nog te herplaatsen maar inmiddels hadden ze een grondige poetsbeurt nodig aan hun tanden waarbij er heel wat getrokken moesten worden. De tandproblemen bleven daarna niet weg wat maakt dat we vrezen dat dit echt wel een chronisch probleem is en dat beperkt hun kansen op adoptie. Bovendien voelen ze zich hier echt wel thuis dus besloten we hen op te nemen als vaste bewoners.

Deze twee volslanke katers hebben nog geen meter of peter dus wie hen wil steunen, is zéér welkom!