Yann

Update 21/12/2013: Yann heeft geluk! Hij werd gisteren geadopteerd door een grote dierenvriend die een sukkelaar wilde helpen. Oorspronkelijk wilde ze Rico een kans geven maar gezien Yann zowat op straat stond gaven we liever aan hem voorrang en ook de kandidaat adoptant was het eens met die gedachte. De eerste berichten zijn alleszins heel positief: Yann was zo goed als dadelijk thuis op zijn nieuwe adres en geniet van de aandacht die hij zo lang heeft moeten missen. Voor hem is Kerst alvast geslaagd. Hopelijk krijgt Rico evenveel geluk?!

============================

Update 18/12/2013: Ondertussen is de oproep voor Yann zeer dringend! Het ouderlijk huis is verkocht en Yann moet nu plaats ruimen voor de koper.  Wie wil deze lieve jongen nog een knusse thuis bezorgen voor Nieuwjaar?

=============================

Yann is een gecastreerde kater, geboren ca 2002. Deze vertroetelde dikkerd kwam plots alleen te staan na het overlijden van zijn troetelmama. Yann mist zijn vrouwtje erg; hij nestelt zich in haar kleren. Tot voor kort had Yann een vriendje met wie hij ’s nachts het bed van hun personeel deelde. Het voornaamste voor hem is echter een rustige thuis waar hij aandacht krijgt en verder vertroeteld wordt zoals hij dat gewend was.

Voorlopig verblijft Yann nog alleen in het lege huis dat te koop staat.