Zazou & Dyson

Eindelijk hebben ze het geluk gevonden bij een gezin van dierenvrienden die hen graag in hun hart sluiten. Wat zullen ze genieten van die lang verwachte warme thuis.

==============================================================================

Zazou en Dyson hebben DRINGEND nood aan een liefdevolle thuis. Vooral Dyson kwijnt weg zonder de nodige knuffels maar ook Zazou hoopt stilletjes op wat meer gezelschap en aandacht. Help hen mee aan een liefdevolle én geschikte thuis aub door dit bericht te delen.

==============================================================================

Zazou is een jong poesje, gesteriliseerd kattinnetje, geboren 09/2021. Dyson is een gecastreerde kater, geboren in november 2017.  Het mag een rare combinatie lijken maar deze twee zijn als vader en dochter. Beiden werden ondergebracht bij een pleeggezin en al gauw ontstond een heuse vriendschap.

Zazou is nog niet buiten geweest natuurlijk maar uit het verleden van Dyson weten we dat hij toch wel graag eens buiten gaat en naar verwachting zal ook Zazou daarvan genieten want zij zal papa wel volgen eens ze groot genoeg is.

Beiden zijn echte aandachtvragertjes dus liefst komen ze ergens terecht waar hun personeel tijd voor hen heeft.  Dyson is niet goed in omgang met honden.