Zippi

Zippi mocht verhuizen naar de adoptanten die vorig jaar rond dezelfde tijd Spok hebben geadopteerd; de poes waarvan één oog opzettelijk werd uitgestoken. We zijn uiteraard enorm blij dat Zippi het geluk heeft om uitgekozen te worden en zo zijn eigen liefdevolle thuis mag krijgen.

======================================

Deze blinde, lieve kater liep al langere tijd op straat en kreeg eten van enkele buurtbewoners. Toch greep niemand in om deze stumperd van het gevaarlijke straatleven te vrijwaren totdat een dierenvriend hem opmerkte. Zij bracht de kater naar asiel Het Blauwe Kruis waarna hij hierheen kwam. 

Deze lieve jongen wordt geschat op een zes à acht jaar.  Zijn lenzen zijn beiden gekanteld. Wat daarvan de oorzaak is, is niet te achterhalen. Uit bloedonderzoek blijkt dat hij verder in prima conditie is.

We hebben geruime tijd naar een mogelijk eigenaar gezocht maar helaas werd hij niet gezocht.

Zippi  is hier welkom maar hij zou zich veel beter voelen in een gezin met weinig of geen soortgenoten zodat hij wat meer gemoedsrust kan hebben. We hopen dan ook dat hij een grote dierenvriend mag treffen die hem nog een eigen knusse thuis wil schenken. De enige vereiste is dat Zippi ook buiten kan en dat is natuurlijk alleen mogelijk in een omsloten omgeving waar Zippi beschermt is van verkeer en ander gevaar. Hij gaat immers te graag buiten een wandeling maken om hem binnen op te sluiten.