Zora

Hallo iedereen,Mijn naam is Zora en ondertussen woon ik al bijna 2 weken bij mijn nieuwe personeel.               De eerste dagen was ik fel onder de indruk van mijn nieuwe woonst en mijn 3 nieuwe zusjes.                  Daarom heb ik mijn eerste dagen ook onder en achter de kleerkast doorgebracht. Daar voelde ik mij veilig.     Ik kwam er enkel onderuit om te eten en een bezoekje aan de kattenbak te brengen.                                     Mijn nieuwe personeel gaf me de tijd om op mijn plooi te komen. Ook mijn nieuwe zusjes lieten me gerust. Zo kon ik een beetje wennen.

Ondertussen kruip ik niet meer onder de kast en heb ik al een knus plekje in de zetel gevonden. Ik laat me ook zeer graag aaien, daar kan ik nu al echt van genieten. Ik heb ondertussen ook al een vriendinnetje, Chandra.

Ik voel het al, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen. [ ]

Sonja en Peter, bedankt voor de nieuwe kans.

Groetjes,Zora

============================

Zora krijgt op haar nieuwe stek naast veel menselijke aandacht er drie vriendjes bij.

=======================================

Zora is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 06

Ze is lotgenoot van Nora; samen werden ze het huis uit gezet door de schoondochter nadat hun eigenaar naar een tehuis verhuisde want ze moest het huis leeg hebben om te kunnen verhuren. De poezen waren echter gewend om binnen te vertoeven en moesten nu met de vriestemperaturen hun plan buiten trekken. Zo hebben ze ettelijke weken buiten moeten overleven.

Toen we hen hier installeerden in een verwarmde omgeving kleefden ze als het ware tegen de verwarming. Dit zijn poezen die geen nood meer hebben aan buiten gaan door wat ze hebben meegemaakt.

Het zou mooi zijn als ze samen konden blijven maar het is geen noodzaak. Zora is een sociale en aanhankelijke poes maar ze heeft meer tijd nodig dan Nora. Ze is minder zelfzeker maar mits wat geduld en liefde komt ook zij snel los.