Zorro

Zorro mocht samen met lotgenootje en vriendin Chanel verhuizen naar hun nieuwe thuis waar hen naast hun liefdevolle verzorgers ook nog het gezelschap van twee soortgenootjes wacht.

===============================

Zorro is een gecastreerde kater, geboren in 2012.

Hij maakt deel uit van een grote groep poezen die toekwam nadat hun verzorgster op leeftijd opgenomen is in het ziekenhuis door een gecompliceerde beenbreuk. In totaal verzorgde de vrouw zo’n 35 poezen. Zorro arriveerde met de tweede groep van 14 poezen van dit adres. Ze werden allemaal binnen in huis gehouden zonder mogelijkheid om buiten te gaan. We vrezen echter dat er een aantal poezen gedwongen werden tot een binnenleven terwijl ze veel liever ook buiten zouden gaan. We zijn dus voorzichtig om te zeggen dat ze binnen kunnen leven.
We kregen gelukkig aardig wat informatie via de dochter die de poezen ook goed gekend heeft. Zo weten we welke poezen best bij elkaar geplaatst worden zonder dat ze weken in de opvang moeten verblijven voordat ze geadopteerd kunnen worden.

Zorro kan het heel goed vinden met Chanel, die dezelfde leeftijd heeft. Hij is een zachtaardige lieverd die snel zal open bloeien mits hij in een rustige omgeving mag terecht komen maar dan wel met een soortgenoot. Mocht hij samen met Chanel, zijn speelkameraadje kunnen verhuizen, zou dat een mooi geschenk voor hen zijn.