Zwartje

Onze Kerst kan niet meer stuk! Zwartje kreeg vandaag de zo gehoopte liefdevolle en rustige thuis. Een mooier Kerstgeschenk hadden we haar niet kunnen wensen. De adoptanten kozen er zeer bewust voor om deze lieve juffrouw te helpen en ze zal er alle tijd en liefde krijgen die ze nodig heeft om open te bloeien.

Hopelijk kunnen nog enkele oudere sukkeltjes op zo’n schitterende Kerstverrassing rekenen…

==============================

Dit is echt een dringend oproep voor deze lieverd. We moeten haar helaas in een unit apart huisvesten omdat ze zich anders wegsteekt in de groep die voor haar al teveel stress meebrengt. We doen ons uiterste best om haar zoveel mogelijk aandacht te geven maar ze mist een eigen thuis en roept steeds als ze mensen hoort. Ze is nu veel toegankelijker geworden naar mensen want ze zit zowat bij iedereen op schoot maar ze voelt zich erg eenzaam. Daarom hopen we dat ze voor Kerst een knusse thuis mag krijgen; ze geeft zoveel liefde terug!

================================= 

Helaas is Zwartje terug gebracht door haar opvanggezin omwille van haar dominante houding ten opzichte van de huiskat van het gezin. Niettegenstaande ze zich bij haar eerste eigenaar heel onderdanig opstelde tegenover haar lotgenoot die duidelijk dominant was, is ze open gebloeid en wilde ze blijkbaar wat inlopen. Ze werd onlangs op 1 december 11 jaar.  Haar pleeggezin vertelt het volgende over haar:

Zwartje is een super lieve kat wanneer ze het rijk voor zich heeft. Helaas bij ons, is het fout uitgedraaid vanaf dat ze zich thuis begon te voelen. We hebben haar 4 maanden ongeveer bij ons gehad. Ze valt agressief aan en duld geen andere dieren rondom haar. We vermoeden dat ze in haar leven soms harder werd aangepakt dan er wordt beweerd. Ze schrikt als je dichtbij of voorbij haar stapt of de woonkamer binnenkomt en ze in de buurt staat. Schrikt van snelle, bruuske bewegingen. (zou van stress kunnen komen, maar ook wel van andere zaken. Maar dit is alleen een vermoeden.)  Ze wordt graag opgepakt en gestreeld. Ze laat je wel weten wanneer ze terug op de grond wil. Ze is heel vocaal, zeker als haar voedingsbakje leeg is…Als ik haar mee nam naar de tuin, schrok ze van geluiden (buren) en liep dan snel terug naar binnen. Als het stil was kon ze wel van de zon genieten en in het gras zitten. Heel erg dat het zo is moeten lopen, want we missen haar. Een speciaal karakter, ze is uniek. Ze gaat iemand of een koppel heel gelukkig maken met haar komst.  We zijn zeer blij dat we haar hebben mogen leren kennen, en we hopen dat ze terecht zal komen in een warme en zachte omgeving.