Halloween : trick or treat

Datum/Tijd
Date(s) - 29/10/2020 - 01/11/2020
Hele dag


Een Halloweenevent zit er niet in helaas maar we laten de sfeer niet volledig verloren gaan! Doe jij mee met onze “Trick or treat”!?

We selecteerden enkele bijzondere items in onze rommelmarkt die jij kan kopen of kan ruilen voor snoep- en speelgoed voor onze bewonertjes.

Ontdek :Koop of ruil

Kies je voor “Trick or treat”? Doe dan je bestelling bij Zooplus en laat ons achteraf weten in een email met aankoopbewijs van zooplus welke dingen je bestelde en wat je er voor in ruil wil van de rommelmarkt. Je kan het vervolgens afhalen of indien gewenst, wordt het opgezonden. Hou dan wel rekening met de portkosten die exclusief zijn.

Speciaal voor Halloween maakten onze zwarte spinners een selectie uit het verlanglijstje van de ganse groep. Hieronder vind je een lijstje van enkele favoriete spulletjes die je kan schenken als tegenwaarde voor jouw aankoop. Al die artikelen zijn te koop bij Zooplus en kan je aankopen door de link aan te klikken. Je kan Zooplus rechtstreeks bij onze bewonertjes laten leveren of je kan het ook komen afgeven na afspraak. Dan kan je meteen jouw bestelling ophalen.

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/gourmet

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/katten_almonature

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/bozita

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/feringa#Voordeelpakketten

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/macs_s

https://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_nat/wolfofwilderness?utm-source=utm_source_teaser&analytics-id=zqdubx6x3ovf-41grj2g0wgsgS0QiscA2uQ

https://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_nat/cesar

https://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_nat/lukullus

https://www.zooplus.nl/shop/knaagdieren/konijnen/voer/versele_laga/429385

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattensnacks/kattensnoepjes?utm-source=utm_source_teaser&analytics-id=zqdubx6x3ovf-BdchioswTeoQcUGoUeQWu

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenbed_kattenkussen/huizen_hollen/kattenhol/466992

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenbed_kattenkussen/kattenbed/rond/962444

https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenbed_kattenkussen/kussens/kussens/114512

https://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/hondenmanden/pluche/328303

https://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/hondenmanden/pluche/660993

Extra steunen? koop bij Zooplus via de link op de frontpagina van onze website : Het dierenthuisje krijgt dan van Zooplus een percentje van jouw aankopen!

En natuurlijk kan je ook nog steeds rondsnuffelen en leuke spullen aankopen via de gewone rommelmarkt : https://allebeestjeshelpen.be/rommelmarkt-winkel/