Dank u Sint, welkom Kerstman!

Datum/Tijd
Date(s) - 06/12/2020 - 31/12/2020
Hele dag


Dank U Sint, spijtig dat we u niet mochten helpen…

Dan vragen we het aan de Kerstman!

ohohoh, wat een jaar! Maar nu is het tijd om al het trieste even terzijde te laten en deze laatste weken van 2020 iets hartverwarmends te doen. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om in een jaar als dit de eindjes aan mekaar te binden. Onze bewonertjes hopen dan ook deze laatste weken van 2020 goed te kunnen maken dankzij de gulheid van vele dierenvrienden.

De Sint bracht al mooie én lekkere geschenkjes waarvoor van harte dank maar ons idee om als wederdienst hondjes te helpen van baasjes die het moeilijk hebben is niet aanhoort en dat maakt onze bewonertjes triest want ze willen iets terugdoen! Het kan toch niet zijn dat er geen hondjes én baasjes zijn die hiervan willen genieten?! Zij kunnen met dat hondeneten niets doen en daarom willen ze er anderen gelukkig mee maken. Mooi toch?!

Wel, als de Sint onze hulp niet nodig had, dan kan de Kerstman dat misschien wel? Stuur ons aub een bericht als je iemand kent die we gelukkig kunnen maken met hondenvoeding. We verzamelden immers een aanzienlijke hoeveelheid gedoneerd hondenvoer dat niet voor onze hondjes kan dienen.  Dit schenken we normaal aan organisaties maar de laatste tijd worden de meesten gesponsord door fabrikanten van hondenvoeding. Daarom hebben onze bewonertjes unaniem besloten om het uit te delen aan dieren waarvan hun baasjes het financieel moeilijk hebben.

Natuurlijk zijn onze bewonertjes héél blij met kadootjes van de Kerstman. Zo hebben zij ook voor de Kerstman hun verlanglijstje gemaakt. Ze wachten vol spanning en met gekruiste pootjes xxx