Warmste eindejaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/11/2022 - 31/12/2022
Hele dag


Vorig eindejaar werd een warm eindejaar dankzij de vele acties die velen van jullie toen organiseerden.

Laat ons dit ook dit eindejaar samen overdoen en wie weet maken we het nog warmer voor onze bewonertjes!?

 

Het warmste eindejaar hebben we in het leven geroepen nadat de warmste week die georganiseerd wordt door Studio Brussel nog enkel voor goede doelen opkomt die iets te maken heeft met mensen. Wij vonden dat de dieren zeker evenveel recht hebben op die broodnodige steun en voelden het aan dat ze ons, maar vooral ook de dieren, in de koude lieten staan. Deze actie was immers van heel groot belang voor Het dierenthuisje gezien ze jaarlijks gemiddeld zo’n 6000€ opbracht. Een bedrag dat we niet kunnen missen.

 

Daarom organiseren we zelf “het warmste eindejaar” waarbij iedereen een eigen actie mag aanmelden en zo centjes kan inzamelen voor Het dierenthuisje. Alle aan ons gemelde acties worden vermeld op onze website en onze Facebookpagina en natuurlijk gaan we ook elk initiatief zo kracht bijzetten. Wat je ook doet, het maakt ons niet uit als je het maar vanuit jouw hart doet ten voordele van de diertjes. Warme choco voor je deur verkopen, eigenhandig geknutselde spulletjes of eten te koop aanbieden, …  Laat jouw improvisatie de vrije loop!

 

Wij starten het warmste eindejaar op zondag 27/11 maar natuurlijk bepaal jij zelf wanneer jij jouw actie doet. Dat kan een dag zijn, enkele dagen, of de ganse periode. Wie graag met zijn/haar actie aanwezig is op onze winterhappening op zondag 27/11 is hierbij heel hartelijk uitgenodigd. Deze acties dienen dan wel ten laatste op 16/11 bij ons gemeld zijn.

Dus: stuur een mailtje met jouw initiatief aan aline@hetdierenthuisje.be en jouw hulp wordt met open armen verwelkomd.