Vier gedupeerde poezenTerug naar het overzicht

De eigenares van vijf poezen ziet haar leven van dag op dag totaal omslaan buiten haar wil en kunnen om. Een dramatisch en erg triest verhaal waar zij erg van aangedaan is en dan vooral doordat ze niet meer in de mogelijkheid is om voor haar lieverds te zorgen. Slechts één poes kan ze houden en ze heeft, na een hartverscheurende keuze, gekozen voor de poes die medische zorg nodig heeft. Ze hoopt dat haar schatten niet in een asiel hoeven te belanden na de jarenlange liefdevolle zorgen waarmee ze hen omringd heeft. 

Dit zijn de dieren die zo snel mogelijk een warme thuis moeten vinden. Ze hoeven niet samen geplaatst te worden maar het zou natuurlijk mooi zijn als ze twee aan twee konden verhuizen. Ze zijn immers gewend om in groep te leven en voelen zich daar goed bij. 

* Pollux is een gesteriliseerde kattin van 11 jaar. Ze is heel lief en aanhankelijk. Goed in omgang met soortgenoten. Ze komt zelf om aandacht vragen.

* Spot is een gesteriliseerde kattin van 12 jaar. Ook zij is heel lief en komt om aandacht vragen maar ze heeft tijd nodig om vertrouwen te krijgen in nieuwe mensen. Zij wordt niet graag gepakt, wel geaaid. eveneens heel sociaal met andere poezen.

*Pluisje is een gesteriliseerde kattin van 17 jaar. Ze is heel aanhankelijk en lief. Medisch is met Pluis alles nog steeds prima.

*Castor is een gesteriliseerde kattin van 11 jaar en is tevens het zusje van Pollux.  Een lieve aandachtvrager.

Alle vier zijn ze gewend om binnen op de kattenbak te gaan maar als ze buiten zijn, doen ze hun behoefte ook daar. Op hun huidige plek hebben ze een kattenluik zodat ze vrij in en uit kunnen lopen.