Starreke

Helaas hebben we Starreke slechts een negental maanden extra kunnen schenken nadat ze al lange tijd in een leeg huis zat door het plotse wegvallen van haar verzorgster. Starreke had een ijzeren karakter maar helaas was haar gezondheid niet van die aard. Sinds we wisten dat ze met een zwakke gezondheid kampte, hebben we haar zo goed mogelijk begeleid om medische vlak én qua verwenning.

Tot onze spijt zagen we haar door onze vingers glippen op enkele dagen tijd en moesten we de hulp van de dierenarts inroepen om haar voor erger leed te behoeden. In alle rust en zeer gewillig is ze in een diepe slaap gevallen op haar geliefde plekje, omringd door haar personeel dat haar liefdevol begeleid en verwend heeft. Ze is nu herenigd met haar vrouwtje die veel om haar gaf.

===========================================

Starreke, bij ons sinds 16/07/2017 is een lotgenoot van Casper die vrij snel een thuis gevonden heeft. Zij kwam uit een groep van drie poezen maar Starreke was diegene die zich altijd wat afzonderde. Zij is liever enige poes in huis maar naar mensen toe is ze een grote schat. We hoopten haar nog een warme thuis te kunnen gunnen maar helaas keerde haar geluk toen ze tandproblemen kreeg.

Toen bleek dat haar gezondheid te lijden heeft onder een immuniteitsprobleem dat we dankzij medicatie nu proberen op te krikken. Ze heeft echter aardig wat medische opvolging nodig waar we andere mensen liever niet mee opzadelen.