Eyeki

Eyeki heeft zijn nieuwe thuis gevonden. Hij zal er als enige poes dik verwend worden.

=========================================

Niettegenstaande de beste bedoelingen van de adoptant moest Eyeki helaas terug komen. De andere viervoeters bleken niet opgewassen tegen zijn sterke karakter en zo te horen vond Eyeki het leuk om daar dankbaar gebruik van te maken en hen te domineren. Uiteraard mag het niet de bedoeling zijn dat andere huisgenoten eronder gaan lijden. Eyeki zo snel mogelijk terug brengen was dan ook de beste oplossing en nu maar hopen dat deze lieverd heel gauw een nieuwe, geschikte thuis mag vinden!

Voor alle zekerheid gaan we op zoek naar een gezin zonder soortgenoten zodat Eyeki zich niet hoeft te bewijzen en de aandacht niet moet delen. Nogmaals naar mensen toe is hij een absolute lieverd die dol is op aandacht vragen én geven. Ideaal dus voor iemand die een echte knuffelaar wil.

=========================================

Update 04/10/2018:

Vandaag zijn de draadjes uit de ogen van Eyeki verwijderd. De lieve kat liet dit zeer goed toe. Op naar een pijnvrij leven !

=================================================

Eyeki is een gecastreerd katertje, geboren ca 06/2015. Hij kwam toe met een ernstig geperforeerd oog: volledig uitgeduwd én een gat middenin de oogbol. De lieverd moet erg veel pijn gehad hebben. Zo liep hij naar verluidt al geruime tijd rond. Triest dat niemand eerder iets gedaan heeft voor zo’n sociale poes die wel al een tijdje opgemerkt werd. Gelukkig kwam iemand erop uit die wel begaan was met hem.

Eyekis’ oog moest direct verwijderd worden. Door de pijn had hij zoveel adrenaline dat de dierenarts hem amper verdoofd kreeg. Ondertussen zijn we enkele dagen verder en Eyeki stelt het prima! Nu komt het erop aan om hem zo snel mogelijk terug een liefdevolle thuis te geven waar hij pijnvrij en zonder zorgen kan genieten.

Hij is een enorme lieverd, aandachtvrager en -gever en kan overweg met andere poezen én honden.