Vier gedupeerde poezen

Schitterend nieuws! We kregen een reactie van iemand die de vier poezen samen wilde opvangen. We gaven de eigenares de contactgegevens door met de raad om ter plaatse te gaan en kennis te gaan maken en dit is wat ze ons mailde:

“We zijn er net langsgeweest en ik weet niet wie meer geluk
heeft: wij die de katten kunnen plaatsen of de katten die er naartoe mogen. Het
was een hele sympathieke man die zelfs een afgedekt buitenhuis/speeltuin voor
de katten heeft gebouwd. Wij hebben afgesproken om ze eerstdaags, afhankelijk van wanneer onze agenda’s het beste overeenkomen de katten te verhuizen. Alvast bedankt voor de goede hulp en
veel succes met het goede werk dat jullie doen, wij zijn alleszins super
content
. “

Dank aan iedereen die het bericht mee deelde! Samen hebben we weeral vier senioren veel stress kunnen besparen en kunnen ze in een liefdevolle omgeving verder genieten.

===============================

Deze vier lieverds op leeftijd hebben nog tijd tot 30 mei op een warme thuis te vinden. We hebben al bewezen dat we met jullie steun, door het bericht massaal te delen, in staat zijn om nieuwe thuizen te vinden voor zulke beestjes. Help ons om hen de stress van opvang in het asiel te besparen en verspreid aub mee dit bericht. Het gaat om vier lieve en makkelijke senioortjes die hopen op een warme, knusse thuis nu hun vrouwtje voor de hartverscheurende beslissing staat omwille van een situatie die zij écht niet in handen heeft. Dank namens Pollux, Spot, Pluisje en Castor!

================================

De eigenares van vijf poezen ziet haar leven van dag op dag totaal omslaan buiten haar wil en kunnen om. Een dramatisch en erg triest verhaal waar zij erg van aangedaan is en dan vooral doordat ze niet meer in de mogelijkheid is om voor haar lieverds te zorgen. Slechts één poes kan ze houden en ze heeft, na een hartverscheurende keuze, gekozen voor de poes die medische zorg nodig heeft. Ze hoopt dat haar schatten niet in een asiel hoeven te belanden na de jarenlange liefdevolle zorgen waarmee ze hen omringd heeft. 

Dit zijn de dieren die zo snel mogelijk een warme thuis moeten vinden. Ze hoeven niet samen geplaatst te worden maar het zou natuurlijk mooi zijn als ze twee aan twee konden verhuizen. Ze zijn immers gewend om in groep te leven en voelen zich daar goed bij. 

* Pollux is een gesteriliseerde kattin van 11 jaar. Ze is heel lief en aanhankelijk. Goed in omgang met soortgenoten. Ze komt zelf om aandacht vragen.

* Spot is een gesteriliseerde kattin van 12 jaar. Ook zij is heel lief en komt om aandacht vragen maar ze heeft tijd nodig om vertrouwen te krijgen in nieuwe mensen. Zij wordt niet graag gepakt, wel geaaid. eveneens heel sociaal met andere poezen.

*Pluisje is een gesteriliseerde kattin van 17 jaar. Ze is heel aanhankelijk en lief. Medisch is met Pluis alles nog steeds prima.

*Castor is een gesteriliseerde kattin van 11 jaar en is tevens het zusje van Pollux.  Een lieve aandachtvrager.

Alle vier zijn ze gewend om binnen op de kattenbak te gaan maar als ze buiten zijn, doen ze hun behoefte ook daar. Op hun huidige plek hebben ze een kattenluik zodat ze vrij in en uit kunnen lopen.