Vele genietende dierenvrienden op eerste openthuisdag

Zondag 30 juli openden we om 12 uur de poorten voor onze eerste openthuisdag die we aanstaande zondag 6 augustus nog eens overdoen. Heb je het gemist? of zin om nog eens te komen? Kijk dan zeker hier voor meer informatie.

Als je het de aanwezigen vraagt, heb je ongelijk als je niet komt! Vele blijde gezichten, veel dierenliefde; kortom een dagje genieten. De start van de eerste opendeurdag ging weliswaar met veel wind en enkele buien gepaard maar dat mocht de pret niet bederven. Na het eerste uurtje klaarde alles op en kregen we een stralende zon. Weer zo’n dag om met veel plezier naar terug te blikken.

Dank aan alle bezoekers en uiteraard ook aan alle vrijwilligers die hun handen uit de mouwen staken om van deze dag een succes te maken!