Reacties op stadswandeling

Op zondag 4 juni namen de gidsen Daniel en Guido een groep dierenvrienden onder de vleugels en lieten hen een stukje Antwerpen zien. Hierbij alvast de eerste reacties van deelnemers:

=============

Beste Sonja,

Het was weer een heel leuke vermoeiende wandeling met toffe gidsen en dit keer met prachtig weer.

Volgend jaar zijn we terug van de partij.

Groetjes,

Sonia

=============

De stadsrondleiding was weer een hele leuke ervaring. Net zoals verleden jaar, gidsten Daniël en Guido ons door stad Antwerpen. Onze trip startte deze keer om 10 h in de inkomhal van het Centraal station . We wandelden door de diamantwijk en hoorden wat wetenswaardigheden over de Zoo en het Astridplein. Via de Chinese wijk gingen we richting het Koningspleintje. We bezochten de droogscheerderskapel, het begijnhof, het Rockox-gebouw, de oude universiteit. Om 13 h namen we aan de st Pauluskerk afscheid van ons aangename gezelschap.

Daniël en Guido hebben een enorme parate kennis, en ze delen die op een heel plezante en enthousiaste manier! De afwezigen hadden heel zeker ongelijk!

Marc & Marja, Marc & Kristel

=============

Beste dierenvrienden,

Vandaag hebben we deelgenomen aan de stadswandeling om 15u.

Was bijzonder fijn en chapeau voor de gidsen, hun kennis en hun enthousiasme maakte het geheel tot een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Dank hiervoor en hoop uiteraard dat het beoogde doel hiervoor bereikt is.

Diervriendelijke groetjes,

Liliane Julien

=============

Het was een zeer boeiende en leerrijke rondleiding, waarbij we veel hebben gezien. De gidsen hebben een grote kennis, zodat ze veel verrassende informatie konden geven over tal van onderwerpen. Een absolute aanrader! Groetjes!

Christina

==============