Een vroege Kerst zorgt voor genietende bewonertjes

Het Kerstevent viel dit jaar vroeg, nl zaterdag 25 november. Toch hoefde het daarom niet in te boeten aan sfeer! De kerstsfeer zat er alvast in dankzij de sfeervolle boom en de vele blijde gezichten van dierenvrienden die mekaar opnieuw ontmoeten. Er werd wederom heerlijk gesmuld van het veggie buffet dat toch elk jaar opnieuw mensen kan verrassen en ook dit jaar werd er door enkele aanwezigen uitleg gevraagd over de gerechten. Mensen laten kennis maken met vegetarisme zodat ze al is het eens per week vegetarisch gaan koken, het is steeds een opsteker!

Bij de start van het event stond de Kerstboom daar alleen mooi te wezen maar eens iedereen toegekomen was, pronkte hij tussen de vele mooie en vooral lekkere geschenken die door de aanwezigen waren meegebracht voor de bewonertjes. Die pakjes zijn gisteren (zondag) allemaal uitgepakt en in hun grote voorraadkast gezet. ’s Avonds werden de eerste pakjes al effectief geopend.

Ze zijn nooit blij als we vertrekken om een ganse dag in de zaal te werken maar als we terug komen, is het resultaat toch een mooie troost voor het beetje minder aandacht dat ze ervoor moesten inboeten.

Graag willen we via deze weg iedereen bedanken die aanwezig was en mee zorgden voor het succes van deze avond. Voor alle vrijwilligers is zo’n avond een extra tandje bijsteken maar het resultaat is de grootste beloning voor ons allemaal. Daarom ook dank aan alle mensen die zich die dag en/of bij de voorbereidingen extra ingezet hebben én daarbij mogen we zeker niet de hulp vergeten die op dat ogenblik Thuis alles regelt!

Dank, dank, dank! en aan iedereen alvast een fijne eindejaarsperiode gewenst.