Rambo is weer als nieuw

Rambo, de jongste van de drie onderkomen hondjes die we op Oudjaarsdag ophaalden, werd gisteren geopereerd. Hij is nu vrij van de twee gezwelletjes, slechte tanden én hij is gecastreerd wat hem allemaal veel meer rust zal brengen.

Gisteren was hij uiteraard onder de indruk maar vanmorgen troffen we een hele blije Rambo aan die dolgraag wil spelen en wandelen. Eén probleem: tijd!

Het is een feit: wij zijn geen actieve honden gewend. Het mag dan wel een toffe afwisseling zijn, Rambo heeft veel meer energie dan wat wij hier kunnen verwerken. Met andere woorden: we hopen dat hij heel gauw een warme thuis voor zichzelf mag vinden én in tussentijd doen we een oproep aan mensen die hem willen trakteren op een wandeling, een autorit enz. Op die manier kan hij dat allemaal al wennen en leren want deze lieverd heeft immers de eerste negen jaar van zijn leven op een appartement geleefd. Ondertussen weten we ook dat hij in die tijd haast niet buiten kwam met uitzondering van het balkon!

Logisch dan ook dat Rambo nu door het dolle heen is met de tuin waarin hij zijn gangen kan gaan.

Ook Dempsey en Doedel voelen zich een week later veel beter. Gisteren zijn ze mooi geknipt door de kapster en het lijkt alsof ze trots zijn op hun nieuwe haartooi. Ook zij gaan steeds meer de tuin in wat ze evenmin gewend waren.

Zoals eerder gezegd, sluiten we een pleeggezin voor Dempsey en/of Doedle niet uit dus mocht iemand interesse hebben om één van hen of hen beiden op te vangen, aarzel dan aub niet om ons te contacteren via mail: info@hetdierenthuisje.be. We geven je er graag meer informatie over.

En we blijven hopen we dat ze wat steun mogen krijgen. De medische kosten lopen tijdens de eerste week van het jaar al aardig op dus elke euro is een welkom geschenk!

Hoe meer dit bericht gedeeld wordt, des te meer kansen deze lieverds hebben. Help jij mee aub?? Deze lieverds verdienen het écht na zovele jaren van opsluiting. Alvast bedankt voor jouw medewerking!