Mama Mieke en Macy in vangbak

Mama Mieke en Macy werden samen gedumpt in een vangbak. Dat ze niet spontaan samen in de vangbak zijn gelopen, was direct duidelijk. Twee sociale poezen die ten eerste heus geen vangbak nodig hebben om ze te pakken te krijgen én bovendien in een vangbak die niet gekend was bij de mensen die namens de gemeente vangbakken mogen uitzetten.

Beiden verkeerden gelukkig in goede gezondheid. Macy is een hele dappere juffrouw die al snel op verkenning wilde gaan terwijl mama eerder terughoudend is. Niet zo abnormaal toch na deze trieste ervaring? Mieke bloeit open naar haar vaste verzorgers en zorgt heel goed voor Macy maar vreemde mensen moeten haar vertrouwen eerst verdienen net zoals wij dat moesten bewijzen.

We gaan ervoor om haar dag na dag wat zelfzekerder te krijgen. Met liefde en geduld komt dat vast en zeker goed. Voor mama en dochter gaan we zoeken naar een rustige thuis waar ze beiden welkom zijn. Kandidaten mogen zich alvast melden via mail aan info@hetdierenthuisje.be