Felix bijna blind

Op woensdag 5 september werden twee poesjes afgestaan wegens echtscheiding: Felix en Missie. De dame kon ze niet meenemen en de man had ze graag gehouden maar kon door persoonlijke redenen niet voor de dieren zorgen. Na een afwezigheid van 1,5 maand door ziekenhuisopname bleek dat ze erg getreurd hadden waardoor Missie zich kaal had gelikt op haar achterhand. Zij bloeit hier snel open en wordt vandaag gesteriliseerd en gechipt.

Felix echter heeft een groter probleem: volgens de eigenaars had hij sinds kitten al een oogprobleem en inderdaad één oogje was kleiner maar het andere bleek ok. Maar Felix was angstig en stak zich weg dus lieten we hem eerst rustig bekomen. Gisteren echter lieten we hem controleren door de dierenarts en bleek dat er over het andere oog een vlies lijkt te groeien. Verwachting was eigenlijk dat Felix blind zou zijn maar dat lijkt niet zo te zijn… gelukkig!

We hebben nu een afspraak gemaakt met de oogspecialiste te Hemiksem op woensdag 12 september om 12u. en we zoeken nog iemand die Felix wil rijden. Wie bereid is, laat het ons aub weten via mail: info@hetdierenthuisje.be

Hopelijk valt het allemaal mee en kunnen we erger voorkomen. Gezien Felix nood heeft aan Missie vinden ze hopelijk gauw samen een eigen thuis zodat ze terug van hun leventje kunnen genieten zonder verder zorgen.