Gedumpt met uitzet

Donderdag 6 september was een heugelijke dag! Juul werd immers uitverkozen door een kwieke dame op leeftijd die zopas haar poes had moeten afgeven. Het was liefde op het eerste gezicht.

We maakten Juul gelukkig, maar ook de dame die zo’n nood had aan genegenheid van een spinner én zijn vinders. En natuurlijk was zijn personeel hier ook ontzettend blij dat hij zo snel een liefdevolle thuis mocht krijgen!

=============================================

Twee dames vonden aan de ingang van een park een kattenbak gevuld met katteneten en even verder zat de poes. Het verhaal hierachter kunnen we alleen maar trachten te verzinnen maar de reden vatten is onmogelijk.

Hij werd door zijn vinders “Juul” gedoopt en verblijft nu bij Het dierenthuisje totdat hij bekomen is van zijn trieste avontuur. Wat we alvast weten is dat Juul geen jonge poes meer is én dat hij er nood én recht op heeft om zijn leventje verder te zetten in een liefdevolle omgeving. Hij is een schat die liefst van al tegen je aan komt liggen.

Voorlopig zetten we hem nog niet bij de te adopteren dieren maar als iemand hem die onvoorwaardelijke warme thuis wil gunnen, laat het dan aub aan ons weten. Wat zou hij daar blij mee zijn!