Samen sterk dankzij 1 euro

Het is niet simpel om het hoofd te bieden aan de zware verzorgingskosten van de bewonertjes. Om zoveel mogelijk krachten te bundelen, hebben we Het dierenthuisje zopas geregistreerd op “Teaming”.

Lees hier hoe jij een verschil kan maken voor vele diertjes dankzij 1 euro!

Wat is teaming?

Teaming is gebaseerd op de menselijke solidariteit. Door maandelijks een kleine bijdrage te storten die voor iedereen haalbaar is, kunnen we samen het verschil maken voor onze dieren. Met 1 euro kan je alleen niet veel verwezenlijken, maar samen kunnen we vele dieren een gelukkig leven bezorgen. Doneer 1 euro per maand en draag bij aan het welzijn van onze dieren.

Hoe kunt u bijdragen?

Maak deel uit van ons team door u te registreren op teaming: https://teaming.net/hetdierenthuisje. Klik op “Join this group”. Vul uw gegevens in en klik op “Sign up”. U ontvangt een mail met een link “Confirm your email by clicking here” om uw e-mailadres te bevestigen. Klik de link aan en u komt op een scherm waar u de rekening moet invoeren waarvan maandelijks 1 euro mag worden gedebiteerd. Bevestig uw bankrekening en u maakt deel uit van ons team!

Hoe meer teamleden, hoe meer het Dierenthuisje kan verwezenlijken! Aangezien wij volledig afhankelijk zijn van vrijwillige bijdragen, is elke euro van héél groot belang voor onze bewonertjes!

Doe je aub mee? Bedankt voor uw steun! Onze dieren én hun personeel zijn u enorm dankbaar!

Aarzel niet om onze link te delen: https://teaming.net/hetdierenthuisje.

Elke euro helpt!