Voedselinzamelingen waren succes

Het voorbije weekend werd zowel op zaterdag als zondag een voedselinzameling gehouden.

Op zaterdag 16/2 mochten we bij Maxi Zoo te Geel aanwezig zijn en op zondag 17/2 bij Cats en Dogs te Schilde. Ondanks het schitterende weer dat toch vele mensen op andere plannen brengt dan uit winkelen gaan, mogen we van een succes spreken.

Er werd maar liefst 74 kg aan blikvoer ingezameld wat neerkomt op ongeveer 184 blikken, goed voor ongeveer 1 week voeding. Daarnaast werd ook nog wat droogvoer en snoepjes geschonken en ook de knagers kregen lekkers.

Dank aan alle vrijwilligers die hun best gedaan hebben om al dat lekkers bijeen te krijgen én uiteraard dank aan alle schenkers! Last but not least: hartelijk dank aan de zaakvoerders dat we de kans kregen om deze acties te houden.