Update van Iva

Ze doet het echt heel goed. Ze is eigenlijk ook een na-aper. Overal waar ons andere poes gaat, moet zij ook gaan. Ze wil meestal dicht bij haar zijn. Ze heeft tot nu toe 1x het toegelaten dat ik over haar kopje mocht aaien. Ze voelt zich echt wel goed, ze speelt, ligt vaak als een diva naar je te kijken. We vinden het echt super dat we haar een nieuwe thuis mochten geven.

Iva kreeg eindelijk na lang wachten een gouden thuisje. De eerste berichten na de adoptie zijn alvast heel positief.

Iva is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren 05/2016. Ze is heel sociaal naar soortgenoten toe en kan het ook goed vinden met honden die haar in haar waardigheid laten. Naar mensen toe heeft ze eerst wat tijd nodig om vertrouwen te krijgen. Er zit echter geen greintje kwaad in deze poes. In een rustige omgeving waar ze tijd krijgt en liefdevolle zorgen, zal ze snel open bloeien.

Iva heeft nood aan een tuin en aan minstens één soortgenoot.