Tuin en kluswerk

Het mooie weer zorgt voor heel wat extra werk in de tuin van onze bewonertjes. Het gras moet dringend gemaaid worden (deels met gewone maaier, grotendeels met zitmaaier) want anders zien we de poezen niet meer lopen, er moet gesnoeid worden enz…

En dan zijn er nog heel wat klusjes die weeral geklaard moeten worden.

-Zo is de drinkvijver van de poezen lek geslagen dus die moet liefst zo snel mogelijk weer hersteld worden want hij wordt gemist door onze spinners.

-De vloer van één van de hanenhuisjes is ingezakt en moet vervangen worden.

-Een groot werk dat momenteel bekeken wordt, is het vervangen van het dak van de kippen- en varkensstallen. We zoeken alleszins eerst hulp alvorens we dit grote werk kunnen aanvatten. Wie tips heeft qua aankoop van materialen (isolatie, dakpanelen, hout) mag dit zeker ook even laten weten!

Wie wil graag helpen bij het onderhoud van tuin, klussen of andere? Stuur aub snel een mailtje aan info@hetdierenthuisje.be en vermeld aub ook jouw telefoonnummer.