Een mooi begin van de dag!

Gisteren in de late namiddag nog werd seniorhondje Boyke geadopteerd. En dat hij boft mag blijken uit het eerste schitterende nieuws dat we vannacht nog toekregen:

Hallo dag Sonja,

Ik wil je even meegeven dat het meer dan goed gaat met Boyke. Hij was heel braaf in de auto en Milly kroop vrij snel tegen hem aan. De kennismaking met de poes verliep echt voorbeeldig. Eerst is Boyke even de boel helemaal gaan verkennen. We hebben hem rustig zijn gangetje laten gaan. He trapje naar de zetel vindt hij nog iets raar en gebruikt hij nog niet. Maar hij heeft de rest van de avond heerlijk bij ons en Milly gelegen. En we vonden hem verrassend ontspannen, wat echt wel deugd doet.
De avondwandeling vond hij fijn. Hij is ook perfect zindelijk gebleken. Vanavond slaapt hij, samen met Milly, wel in de bench want vermits hij nog z o wankel op zijn pootjes staat en het trapje nog niet kent, durven we het niet aan om hem in zijn eentje op en van het bed te laten gaan. Milly vindt de bench wel oké dus ik hoop dat ze dat aan hem doorgeeft.

Morgen gaan we met zijn drietjes samen naar de hondenwei. Ik ben benieuwd hoe hij daarop gaat reageren….

Voorlopig gaat het zoveel beter dan verwacht dus ik heb er echt wel vertrouwen in. Boyke is zo’n schatje!

Hartelijke groet,