Ophoogzand gezocht voor konijnenberg

In de konijnenren hadden we een mooie heuvel gemaakt waar de konijntjes naar hartenlust op en af konden huppelen, holen in maken enz… Kortom: een heus speelterrein voor de knagers. Ondertussen is door het graven, de regen, het opvegen van de ren enz.  de heuvel afgevlakt wat maakt dat hun speelmogelijkheden beperkter zijn.

Die zandberg willen we graag terug voor hen aanleggen maar dan hebben we zand nodig! Daarom deze oproep : Mogelijk heb je zelf nog wat zand over of weet je iemand die nog een bergje heeft liggen? Al is het maar een beetje. Met vele beetjes krijgen we een hele hoop zand bijeen.

Enige vereiste: het moet vaste grond zijn zonder steengruis.

Denk je te kunnen helpen? Mail ons dan aub. De knagertjes zullen je belonen met hun olijke sprongetjes en graafkunsten.