Belangrijke mededeling: Halloweenevent geannuleerd

Tot onze grote spijt moeten we het Halloweenevenement dat gepland stond voor zaterdag 2/11 annuleren door medische problemen van enkele vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leverden bij de organisatie van deze avond. Door dit probleem lopen ook de dagdagelijkse zorgen erg stroef en moeten we ons uiterste best doen om de belangrijkste taak, namelijk het verzorgen van de dieren, te volbrengen.

In zestien jaar hebben we nooit verzaakt aan één evenement maar nu moeten we in het voordeel van de bewonertjes én de vrijwilligers die de kar moeten trekken toch deze beslissing nemen.

Natuurlijk is dit een streep door de rekening; zowel figuurlijk als letterlijk. Enerzijds keken alle vrijwilligers uit naar Halloween gezien het vorig jaar zo leuk was én anderzijds heeft de vzw de inkomsten van het evenement nodig. Het was dus een zware beslissing waarbij we vooral aan de continuïteit van de dagelijkse werking hebben gedacht.

MAAR niet getreurd! We hebben een verrassing waarover we héél gauw meer zullen vertellen. Noteer alvast zondag 1/12 in je agenda. We gaan het goedmaken!

De mensen die reeds ingeschreven hadden, zullen deze week persoonlijk gecontacteerd worden. Wie een pompoen heeft uitgehold, mag deze wel nog steeds binnen brengen. Deze pompoenwedstrijd laten we immers doorgaan.

Meer nieuws onthullen we morgen!